Szélvédő törés és repedés javítása

Repedés vagy törés keletkezett járművének szélvédőjén? Kőfelverődése, kavicsfelverődése, továbbrepedt szélvédőjén? Gyors és minőségi szélvédő vagy autóüveg cserére van szüksége? Az autouvegek.hu ugyan nem vállalja a repedt szélvédő megjavítását, azonban segítünk Önnek az üvegkár rendezésével kapcsolatban, valamint vállaljuk a szélvédők, oldalsó és a hátsó ablaküvegek cseréjét. Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni repedt, törött, szélvédőjét kedvező áron vagy akár ingyen, kedvezményes autóüveg- és szélvédőcsere szolgáltatásunk keretein belül.

A szélvédő törésének, repedésének gyakori oka kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta repedése, törése veszélyezteti az utasokat. Ha szélvédőjén törés, repedés van, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

A törött, repedt üveget szakembereink gyorsan kicserélik, illetve tájékoztatást nyújtanak arról, hol tudja azt kijavíttatni. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a szélvédőkárt szakembereink nem tudják megjavítani. Szakértő munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. A szélvédő repedésének, törésének javításához speciális anyagot használunk. Az elvégzett munkára adott feltételek mellett garanciát vállalunk..

Nagy tapasztalattal rendelkezünk bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Opel, Ford, Suzuki, Renault, Peugeot, Mercedes, Skoda..stb.

Az ablaküveg cseréje telephelyünkön történik, vagy kívánságára mobil autóüveg és szélvédő cserét is biztosítunk. A csere során ugyanolyan gyári minőségű szélvédő kerül autójába, mint amilyet a gyártás során az autóba került.

Az autouvegek.hu minden biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintéz Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét CASCO járműbiztosítás keretében kívánja elvégeztetni. A felső menüben  található " Casco kárbejelentés " gombra kattintva bármikor jelentheti üvegkárát.

 

 

 

Közösség