Oldalüveg csere

Vannak olyan sérülések a gépjárműn, melyek rendszerint a feltörésből adódnak.Ritkább az a körülmény, amikor fűnyíró repít egy kis kavicsot az oldalüvegnek és emiatt törik be. Olyan esettel is találkoztunk az elmúlt 15 év során, hogy egy családi ház zárt garázsában felrobbant az autó oldalüvege. Az oldalüvegek betörése, mely a közlekedés biztonságának szempontjából is mihamarabbi cserére szorul. Míg városban, zárt parkolóban parkolva nyáron talán megkockáztathatjuk a betört üveggel való közlekedést, de hidegebb időben, vagy nyilvános parkoló használata során ez biztosan nem lesz jó ötlet. Általánosságban elmondható, hogy míg a szélvédő sérülésekor az általában csak reped, addig az oldalüveg apró darabokra hullik, és az azonnali oldalüveg csere nélkülözhetetlen. Ennek oka, hogy míg a szélvédő laminált, kétrétegű ragasztott biztonsági üvegből áll, addig az oldalüveg edzési eljárással nyeri el a kívánt keménységet és formát.

Oldalüveg csere alkalmával először is meg kell tisztítani a gépjárművel az apró széttört üvegdaraboktól. Nem elegendő, ha csak kisöpri az utasteret, hiszen az ajtóba is rendre behullanak ezek a darabkák. Napjainkban az autóüvegek körülbelül 70 százalékát eredeti alkatrész gyártók állítják elő, a különbség csupán annyi, hogy maga az autómárka jele hiányzik róla, ez jelzi, hogy bár ugyanabban a gyárban készült, de nem első beszerelésre szánt üveg. Nincs ez másként akkor sem, ha oldalüveg csere alkalmából keresi az ideális típust. Természetesen nem mindegy az sem, milyen szakemberekre bízza a munkát, és azok milyen határidővel tudják elvállalni a feladatot. Kifejezetten jó döntésnek bizonyul az olyan szolgáltató, mely akár házhoz is megy, és a speciális eszközökkel felszerelt autójának köszönhetően helyben orvosolni tudja a legtöbb, sérülésekből eredő problémát.

Kétségtelen, hogy kissé sérült szélvédővel még ugyan lehet közlekedni, de ha az oldalüveg csere válna szükségessé, akkor fontos mihamarabb megoldást találni a helyzetre, ugyanis még nyáron is szinte ellehetetleníti a gépjármű használatát az, ha az oldalsó üveg hiányzik. Nem csak a parkolás, de a közlekedés biztonsága és kényelme is hátrányát látják a hiányzó üvegnek, ezért az oldalüveg csere szükségessége esetén is forduljon olyan szakemberekhez, akik gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak! 

 

A javítás időtartama típustól függően 1-3 órát vesz igénybe.

Az oldalüveg csere ára: 4500.- Ft-tól típustól függően 15000.- Ft-ig terjedhet.

A több ezres oldalüveg választékunkból nagy valószínűséggel azonnal kiszolgáljuk önt !

Ha mégis várni kell az oldalüvegre, abban az esetben is van megoldás!

Segít a Window Guard !

 

.

 

 

 

 

Közösség