Saint-Gobain Autover és a Termékek

A szervezet: Saint-Gobain

A Saint-Gobain csoport Franciaországban a Royal Glass Worksként alakult 1665-ben. Ma már az SG csoport vezető a fenntartható élettér (habitat) és építőipar piacon, innovációk által hajtva nyújt energiahatékonysági és környezetbarát megoldásokat.A Thomson Reuters 2011-es felmérése alapján az Saint-Gobain a világ 100 legjelentősebb fejlesztő cége között szerepel.

Innovációról számokban:
• 431 millió Eurós R&D ( kutatás és fejlesztés) keret
• 396 iktatott szabadalom
• 3700 ember bevonása
• 5ből 1 termék amit a Saint-Gobain gyárt 5 éve még nem létezett.
• 12 kutató központ és nagyjából 100 fejlesztő egység világszerte.
• 6 többfunkcionális kutató központ.

A Saint-Gobain csoport négy fő piacon tölt be vezető pozíciót: Építő ipari termékek, építő ipari termékek kereskedelme, csomagolás technika és innovatív anyagok (üveg, textil, kerámiák)

A Saint-Gobain az autóüvegek piacát a következő részekre osztja:
• Saint-Gobain Sekurit (Eredeti Gyári Szélvédők gépjárművekhez)
• Saint-Gobain Sekurit Transport divízió (OEM egyéb szállító járművekre)
• Saint-Gobain Autover (Eredeti Gyári Alkatrész beszállító az utángyártott
   piacra, minden szállító járműhöz.)

A szervezet: SG Sekurit

A Saint-Gobain Sekurit már több, mint 80 éve a szélvédők egyik vezető gyártója.A Saint-Gobain csoport tagjaként több mint 300 év tapasztalatához és hozzáértéséhez van hozzáférésünk. A fejlesztés a stratégiánk része, ez a sikerességünk kulcsa.Ez a vezetők és utasaik számára egyszerűen az optimális vezetés élményét jelenti, kényelmesebben és biztonságosabban.

Eredeti pótalkatrészek

Minden üvegalkatrészt a Saint-Gobain Sekurit gyárt ugyanazon szabványok és eljárások alapján, mint amit a gyári előállítás során használnak. Így ezen üvegek minősége megegyezik a gyári alkatrészekével.

A Saint-Gobain Sekurit régen és most is úttörője volt az iparágnak. Ez az út a jövő autójához. Ezért van minden második Európai gépjármű Saint-Gobain Sekurit szélvédővel szerelve.

Ezen üvegek előállításához ugyanazoknak az előírásoknak kell megfelelni és ugyanazokat a termelési standardokat használják, mint a gyári alkatrészek esetén.

Ennek okán ezek az üvegek a gyárival azonos minőségűek, azaz “Eredeti pótalkatrészek”.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a prémium minőségű Sekurit termékcsalád, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken .

Termékek - konstukciók

Autóüvegek - Szélvédők

Autóüveg - Szélvédő kiegészítők

Ragasztási megoldások

Célszerszámok

Klasszikus - Oldtimer szélvédők

 

 

 

 

 

 

 

 

Közösség