Mobil szélvédőcsere - otthonában-munkahelyén

2005-ben kezdtük el Mobil szélvédő szervíz szolgáltatásunkat, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. De mit is jelent ez ?

Gyakran tapasztaltuk és tapasztaljuk azt, hogy ügyfeleink ( azért magunkon is észre vesszük :) ) egyre kényelmesebbek. Szeretnék ügyeinket egyszerűen, gyorsan, stresszmentesen megoldani ebben a lassúnak és unalmasnak nem igazán mondható világban. Valamint vannak autójavítók, akik szélvédő cserével nem foglalkoznak, viszont az ügyfeleik kiszolgálása érdekében ők intézik a szélvédő cseréjével kapcsolatos ügyeket.

Ezért elérhetővé tettük mindenki számára a kényelmes , gyors, bumlizástól mentes megoldását az autóüveg és szélvédő problémáknak. Szervizautóink segítségével - melyekben minden szükséges szerszám és szélvédő kiegészítő megtalálható - maximálisan alkalmazkodni tudunk ügyfeleink igényeihez. Mi megyünk az előre egyeztetett időpontban a megbeszélt helyszínre és az ügyfél munkahelyén, otthonában vagy szervizében végezzük el a szélvédő cserét.A kiszállás díja általában nem sokkal több mintha hozzánk jönne az autó és még a drága idő sem megy el vele !

A mobil szélvédő szerviz szolgáltatás elérhetőségét az alábbi három csoportra bontottuk. Kattintson az önnek megfelelő lehetőségre :  

Szélvédő csere Budapest  

Szélvédő csere Budapest Környéke ( az Agglomeráció )

Szélvédő csere Országosan elérhető

 

 

 

 

Közösség