CASCO ügyintézés

Szélvédőkár és Autóüvegkár rendezés azonnal a helyszínen

 

Gyors

Jelentse szélvédő vagy egyéb üvegkárát online , kattintson ide !

Készítse elő forgalmi engedélyét és casco kötvényét és kérjen visszahívást , kattinson ide !

CASCO forródrót: +36 1 371 0280

A kapcsolatfelvételt követően munkatársunk 1-2 órán belül keresi Önt és egyezteti  a szükséges szolgáltatások helyét és időpontját.

Mobilszervizünkkel akár a következő napon cseréljük a sérült szélvédőt ott ahol önnek megfelelő !!

  

 

Az autouvegek.hu a legtöbb magyarországi biztosító társaság helyszíni kárfelvétel jogával rendelkezik ( nem a biztosító szakembere végzi a szélvédő kár felvételét hanem saját szakembereink ) Cascós üvegkárokra, ezért a szélvédő cseréjét modelltől függően 1-2 óra alatt az ön által kijelölt helyen elvégezzük.

             

Országosan elérhető

Szolgáltatásunk keretében egyeztetett időpontban az Ön által megadott címen végezzük el sérült szélvédője cseréjét.

Ehhez szükséges egy fedett, hideg időben fűtött helyiség, garázs, műhely az ön érdekében.

Örök garancia, minőség

Az elvégzett javításra örök garanciát vállalunk: ha a javításból, vagy a cseréből fakadóan bármi probléma adódik, ingyenesen orvosoljuk azt!

Az autouvegek.hu közel 15 éve végzi munkáját. Mintegy 15000 szélvédőcsere a biztosíték a kifogástalan munkavégzésre és a tökéletes minőségre.

Sérült szélvédőjét minden esetben gyári beszállító termékére cseréljük ( Saint Gobain Sekurit, Pilkington, Guardian.. ).

Önrész kedvezmény

Szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink részére szélvédő csere esetén akár a teljes önrészt elengedjük, tehát a csere díjmentes lehet. 

Az önrész nélküli szélvédő cseréről itt tájékozódhat.

 

Kényelmes

Önnek nincs más dolga mint jelezni felénk üvegkárát és segítünk önnek !

Jelentse szélvédő vagy egyéb üvegkárát online , kattintson ide !

Készítse elő forgalmi engedélyét és casco kötvényét és kérjen visszahívást , kattinson ide !

CASCO forródrót: +36 1 371 0280

 

Szükséges Dokumentáció

A szükséges dokumentációért kattintson ide !

 

FONTOS TUDNIVALÓ

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a Casco biztosításoknál, önálló üvegtöréskor (  más nem sérül meg csak valamelyik üvege az autónak ) minden biztosító százalékos önrész levonásával fizeti meg a kárt, melybe nem számít bele a töréskári minimális önrész. ( Ha az Ön casco biztosításának önrésze : 10% - 50000.- akkor a 10 % önrész vonatkozik az üvegkárokra, az 50000.- forint az egyéb törésekre. )

Például:

Ha a javítás teljes összege (üveg, keret, ragasztóanyag, munkadíj, stb..) bruttó 100.000 forint és az önrész önálló üvegtörés esetén 10%, akkor nálunk csak 10000 forintot fizetne, hiszen cégünk a fennmaradó 90000.- forintot közvetlenül a biztosítóval számolja el. Az önrészt ( ebben a példában 10000.- forint ) kedvezményként  lehetőség szerint elengedjük.

Az önrészmentes szélvédőcsere feltételeiről ITT tájékozódhat.

Ha van ugyan casco az autón, de csak lopásra, elemi kárra vagy totálkárra nyújt fedezetet akkor sajnos a kárt saját zsebből kell megfizetni. Ebben az esetben is a legjobb áron és a legjobb minőségben szolgáljuk ki önt.

Használja Üvegkeresőnket , kattintson ide !

Nézze meg Szélvédő csere VIDEÓNKAT ITT !

 

 

 

Közösség