A kőfelverődéseket lehetetlen elkerülni

2021-01-20 14:28:22 Hasznos tanácsok Szélvédő Javítás nincs hozzászólás

A kőfelverődéseket lehetetlen elkerülni.

A kőfelverődéseket lehetetlen elkerülni. Ha a nagy könyvben meg van írva, akkor bizony szembe fogunk nézni ezzel a kellemetlen problémával, ami csúnya nyomot hagyhat a szélvédőn. Hogyha szerencsés csillagzat alatt születtünk, akkor a szélvédőjavítás járható útnak számít.

Már számtalan alkalommal bebizonyosodott, hogy felesleges kicserélni az egész üveget egy apró kőnyom miatt. Azt azonban nem szabad elfelednünk, hogy erre nincs mindig lehetőség. Ha a szélvédőn túl nagy repedések éktelenkednek, akkor már a szélvédőjavítás sem segíthet. Minden kétséget kizárólag, mi magunk is megállapíthatjuk, hogy mekkora mértékű a károsodás, és ez alapján következtethetünk arra, hogy van még esély a szélvédő javításra, vagy sem.

Amennyiben az adott sérülés nem túl nagy és nem beszélhetünk repedésről, akkor gond nélkül kivitelezhető a szélvédőjavítás. Ezzel azonban nem érdemes várni. Jobb minél hamarabb cselekedni, mert az időhúzás csak ronthat a helyzeten. Ennek egy rendkívül egyszerű oka van, ami nem más, mint a hőmérsékletváltozás. Ez tovább gyengítheti az üveg szerkezetét és az apró kőnyom a repedések kiindulópontjává válik.

 
Hozzászólások






Írja be a fenti szöveget: