Szélvédő javítás Budaörs

Szélvédő javítás Budaörs

A rendszeres autóhasználat során természetes, hogy időnként karbantartásra szorul a jármű. Ez nem csak a műszaki vizsgáztatás miatt lényeges, hanem elsősorban a közlekedés biztonságának okán. Tény, hogy a külterületen közlekedők nagyobb eséllyel vannak kitéve a kőfelverődés kockázatának, mint a gépjárművet kizárólag nagyvárosban használók, de természetesen bárkivel előfordulhat, hogy egy apró kavics sérüléstokoz a szélvédőn. Miért fontos erre már a kezdetekkor odafigyelni, és mihamarabb a szélvédő javítás mellett dönteni? Sajnos tény, hogy a legtöbben elhanyagolják a felverődésekből adódó sérüléseket, pedig nem szabadna. Ha ilyen helyzet alakult ki, sokszor elegendő a nyári forróságban egy hideg vizes autómosás, és a hőmérsékletváltozás hatására azonnal nagy repedés keletkezhet.

Műszaki vizsga alkalmával a szélvédő és az oldalablakok állapotára a kilátás miatt fokozott figyelmet szoktak a szakemberek fordítani, de nem érdemes megvárni a szélvédő javítás feladatával a vizsga eljövetelét. A sérülések ugyanis ellehetetlenítik a tökéletes kilátást, ami végső soron a közlekedés biztonságát veszélyezteti. Azzal sem minden autós van tisztában, hogy a szélvédő merevítő funkciót is ellát a karosszériát illetően, tehát ha sérül, azzal az autó nyújtott biztonság is hátrányára változik.

De mégis hogyan valósítható meg elérhető áron, gyorsan és gördülékenyen a szélvédő javítás? Muszáj lesz szervizbe menni, és kivárni a sorunkat, vagy létezik ennél gyorsabb megoldás is? Ma már több cég foglalkozik autó és szélvédő javítással mobil szolgáltatás keretein belül, tehát egy jól felszerelt, minden szükséges eszközzel ellátott autóval érkeznek a szakemberek az előzetes megbeszélés alapján megadott helyszínre. Ennek hatalmas előnye, hogy akár otthonában, munkaidejében a parkolóban, vagy egyéb külsős helyszínen is azonnal lehetővé válik a szélvédő javítás, vagy akár annak cseréje. Ne feledje, a csere nem csak sérülés esetén javasolt, hanem 100-150 ezer kilométer megtétele után is aktuálissá válhat, az előző alkalommal választott üveg minőségétől függően! 

A kőfelverődésből származó sérülést vákuum technológián alapuló módszerrel javítjuk Budaörsön. Abban az esetben, ha a szélvédő a sérülési pont javítását követően tovább repedne, később az üveg cseréjének árából levonjuk a szélvédő javítás költségét. A repedt szélvédő sajnos biztonsággal nem javítható.

Szélvédő javításhoz speciális, műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával, és örök garanciát adunk, hogy a javított kőfelverődés nem veszti el átláthatóságát és nem sárgul be. Ha már a szélvédő sérülése nem javítható, akkor sok éves tapasztalattal a hátunk mögött szakszerűen elvégezzük a sérült szélvédő cseréjét.

Hívjon bennünket és soron kívül, szakszerűen javítjuk a szélvédőt Budaörsön ! 

Néhány szélvédő sérülés amit érdemes lett volna javítani :

 

 

 

 

 

Közösség