Szélvédő Javítás

2015-08-24 09:20:20 Hasznos tanácsok Szélvédő Javítás nincs hozzászólás

Számos esetben van arra példa, hogy vezetés közben egy kicsiny kő felcsapódik az autó szélvédőjére.....

Szélvédő Javítás

Számos esetben van arra példa, hogy vezetés közben egy kicsiny kő felcsapódik az autó szélvédőjére. Ezekben az esetekben az autóüveg javítás miatti fölöslegesnek tartott időtöltés végett, a sofőrök halogatják a hiba orvoslására a műhelyek felkeresését. Ez azonban hosszútávon nem bizonyul jó ötletnek, hiszen amikor az autóüveg javítás a szélvédő sérülése miatt javasolt, akkor az nemcsak esztétikai hiba, hanem a biztonságos közlekedést is veszélyezteti.

Elegendő egy apró kő az autóüvegen ahhoz, hogy baleset következzen be. Sokan úgy gondolják, hogy a munkálatok halogatásával nem rosszabbodhat az autóüveg állapota, ez azonban tévedés. Legyen szó egy nyári napsütésben, hideg vízzel történő autómosásról, vagy egy hideg téli időszakban, autómosóban történő meleg vizes lemosásról, a szélvédőn keletkezett kár azonnal továbbreped és az autóüveg javítás nem történhet meg csak annak kicserélésével.

Érdemes tehát minden jelentéktelennek tűnő hibával műhelyünket felkeresni. Azokban az esetekben, amikor az autóüveg javítás az azon keletkezett kőnyom vagy repedés miatt lehetséges, ha az nem nagyobb mint 1 cm, akkor a szélvédő cseréje még nem szükséges. Ugyanis ezeket az apró sérüléseket az autóüveg javítás során, vákuum technikával, illetve különböző gyanták felhasználásával meg tudjuk oldani. Viszont, az autóüveg javítás után is bekövetkezhet a továbbrepedés, ezekben az esetekben levonjuk a szélvédőcsere árából a javítás költségét.

Azok számára is vannak alternatívák, akik a szélvédő javítás folyamatát túl időigényesnek tartják és ezért halogatják az autóüvegen történő károk helyreállítását. Az elfoglalt emberek számára, a mobil szélvédőcserének és javításnak köszönhetően bárhol, bármikor készen állnak arra, hogy a megbeszélt időpontban és helyszínen orvosolják az autón lévő hibákat. Ha az autóüveg javítás időben megtörténik, elkerülhetőek lesznek a baleseteket. Családja és környezete biztonságának érdekében tehát, érdemes időben szakemberekhez fordulni!

Szélvédő javítása Budapest

Szélvédő javítás Budapest

Hozzászólások






Írja be a fenti szöveget: