Szélvédő árak és a minőség

2015-12-08 09:34:09 Hasznos tanácsok szélvédő 6 hozzászólás

A gyártók mindennap új termékkel rukkolnak elő, ami lehet egy elektronikai cikk, egy háztartási eszköz, egy konyhai kiegészítő, vagy egy gépjárművekhez való termék. Az autóknál alkalmazott üvegek is folyamatos fejlődésen mennek keresztül.

A gyártók mindennap új termékkel rukkolnak elő, ami lehet egy elektronikai cikk, egy háztartási eszköz, egy konyhai kiegészítő, vagy egy gépjárművekhez való termék. Az autóknál alkalmazott üvegek is folyamatos fejlődésen mennek keresztül. Kezdetben a szélvédő árak magasnak számítottak, hiszen az első autók megjelenése idején, csak egy nagyon kis réteg tehette meg, hogy négykerekűt vásároljon. Azonban manapság már fillérekért hozzá lehet jutni a legújabb fejlesztésű, védőfóliával ellátott változatokhoz. A szélvédők árak alakulását nagymértékben meghatározzák a piacon lévő vállalkozások, illetve maga a kereslet. Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora mértékű a verseny a vállalati szférában, mivel minél több cég gyártja ugyanazt a terméket, annál alacsonyabb áron próbálják meg értékesíteni. Természetesen a Casco biztosítás is sokat számít. Ugyanis, ha valaki rendelkezik megfelelő biztosítással, akkor a szélvédő árak is jóval kedvezőbbek lesznek a számára. A Casco-val rendelkező ügyfeleknek a biztosító megtéríti a teljes szélvédő árát, csere esetén. Amennyiben nem élt a lehetőséggel és nem kötött a gépjárműre biztosítást, akkor is nyugodt lehet, mert az autouvegek.hu webáruház a lehető legjobb áron fogja az Ön számára bocsátani a magas minőségű szélvédőket. Természetesen ebben az esetben Önnek kell állnia a teljes árat, ami magába foglalja az új autóüveget és annak a kicserélését. Így valamivel rosszabbul jár, mintha a biztosító fizetné a cserét. A szélvédő árak a minőség függvényében is változnak. Minél magasabb minőségű egy autóüveg, annál drágább lehet egy teljes szélvédő. Az autouvegek.hu weboldal szakemberei az Ön igényeinek megfelelően fogják kialakítani a legoptimálisabb megoldást. Ha nem kíván túl sokat költeni egy új autóüvegre, akkor a kollégák meg fogják találni azt a fajta szélvédőt, ami az Ön számára tökéletes. A szélvédő árak akár a gyári minőségű üvegekre is vonatkozhatnak, de ennek igényét előre kell jeleznie. Azt azért ne felejtse el, hogy az autouvegek.hu 15 év garanciát biztosít a beszerelt szélvédőkre.

Hozzászólások
Csőr Gábor 2017-12-29 11:47:36
Mitsubishi Pajero Pinin 1,8 Benzin 2003 évjárat hátsó szélvédő csere érdekelne, Dörgicsén lakom
Galcik Margit 2017-10-25 10:17:49
Jó napot kívánok....Volvo V50 ball hátsó uveget keresek- tudnak segíteni???? Köszönöm
Laci 2017-05-07 20:58:37
Érdeklődnék, passat b5 első szélvédő csere előtt állok. Kérdésem: hol találom a szélvédő azonosítóját? Előre is köszi: Laci
Maróti Lajos 2017-03-17 13:30:34
Tisztelt Autó üveg centrum! A Skoda fábiában nem találom a 6Y21E4 tiushoz a szélvédőt. Kérem segítségüket.

Gyula Juhász 2016-10-17 21:07:06
Kedves Tamás.
Kérem küldje el az autó alvázszámát.
Varga Tamas 2016-10-07 14:52:56
Tisztelt Autoüvegek!

Sajnos egy kofelverodes miatt repedni kezdett a szelvedöm. Cserere szorul. Az odalukon több üveget is talaltam az en automhoz, azonban nehezemre esik kivalasztani a megfelelöt. Ebben kernem a segitsegüket. Az autom egy 2008-as evjaratu Mazda 6, 2.0 dizel, 140LE.
Gondolom a szenzorokat nem kell cserelnem, elegendö csak az üveget megvasarolnom.

Köszönöm a segitseget!

Varga Tamas

Elnezest az ekezetek nelküli szövegert, de külföldön tartozkodom jelenleg, nem all rendelkezesre Magyar billentyüzet.


Írja be a fenti szöveget: 

 

 

Közösség